Op vrijdag 18 september stelt Uitgeverij EPO het nieuwe boek van Peter Mertens voor in de schouwburgzaal van CC de Werft in Geel.

“Ze zijn ons vergeten” is een striemend manifest over crisis en hebzucht in tijden van corona. Over een oude wereld die afsterft en een nieuwe die nog geboren moet worden. Een verhaal over sterren, over solidariteit en nieuwe hoop. Een oproep tot engagement. De toekomst is een strijdtoneel. Van hen die de boel doen draaien.

Reserveer snel je plaatsen voor deze boeiende avond waarin Peter in dialoog gaat met enkele helden van de werkende klasse. Wie zijn de mensen die dit land draaiende hebben gehouden tijdens de corona-pandemie? Hoe hebben zij dat ervaren en hoe vergaat het hen nu? Ook Geneeskunde Voor Het Volk vertelt over hun ervaringen aan de frontlinie in het heetst van de strijd. Verder staat de groep "Alkofiah 48 Dabke Team" ook klaar voor de show met Palestijns traditioneel dansen. 
Een avond om naar uit te kijken!

Deuren gaan open om 19u00, de avond start om 19u30. Reservatie is verplicht, de toegang is gratis. Het boek is te koop aan het einde van de voorstelling bij de boekenstand van Standaard Boekhandel.

Enkel toegang voor wie reserveert en zo lang er plaatsen beschikbaar zijn. Je reservatie wordt via mail bevestigd.

 

WANNEER
18 september 2020 om 19u30 - 21u30

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.