Welkom op de negende editie van ManiFiesta, het feest van de Solidariteit georganiseerd door Geneeskunde voor het Volk en Solidair. Twee dagen lang ontdek je de wereld zoals hij zou moeten zijn. Een wereld waar we samen onze schouders zetten onder de alternatieven van de toekomst. Wij spreken de taal van de solidariteit en diversiteit, de taal van de 99%. Aan belang en kracht heeft het festival nog niets ingeboet. Er is nog heel veel potentieel, zegt directeur Mario Franssen.

Met: Asian Dub Foundation (lees het interview) ★ Chilla ★ Seun Kuti & Egypt 80 ★ La Pegatina ★ Red Zebra ★ Barbara Dex ★ MC Lily ★ Raymond van het Groenewoud ★ Jan De Smet, Nele Paelinck & 2 centimeters ★ Jaune Toujours ★ Pablo Allende ★ Aleida Guevara ★ Usul ★ Omar Barghouti ★ Kristien Hemmerechts ★ Peter Mertens ★ Jeanne Devos ★ Raoul Hedebouw ★ Jean-Pascal van Ypersele ★ Ico Maly ★ Sofie Merckx

More coming soon!

PRAKTISCH

Prijs:

  • Dagticket (zaterdag of zondag): €13 voor 1 juli, €15 vanaf 1 juli
  • Weekend/steunticket (zaterdag en/of zondag): €25

Tickets bestellen? Klik hier.

Geniet alvast van de 2017 aftermovie en overtuig er ook je vrienden mee om naar ManiFiesta 2018 te komen.

MET DE GRATIS BUS VAN GEEL NAAR MANIFIESTA

ZATERDAG:

De bus vertrekt om 8u in Geel aan Stadion De Leunen (Rauwelkoven 43). De bus vertrekt terug vanop ManiFiesta in Bredene om 21u, vanaf de busuitgang (duidelijk aangegeven).

ZONDAG:

De bus vertrekt om 8u in Geel aan Stadion De Leunen (Rauwelkoven 43). De bus vertrekt terug vanop ManiFiesta in Bredene om 18u, vanaf de busuitgang (duidelijk aangegeven).

De bus is gratis op voorwaarde dat je een ticket koopt voor ManiFiesta uiteraard. De bus is heel handig en gezellig, ze brengt je direct tot op het festivalterrein en ze pikt je daar ‘s avonds ook weer op.   

Inschrijven voor de bus doe je online via deze link. Let op, inschrijven is verplicht.

HELPENDE HANDEN

Het feest van de Solidariteit zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van de vele honderden vrijwilligers die enkele uurtjes tot meerdere dagen in de weer zijn om tenten op te bouwen, het terrein te effenen, bonnetjes te tellen, eten te serveren, artiesten te vervoeren, en nog zoveel meer. Steek jij graag de handen uit de mouwen voor een betere wereld, laat dan iets weten aan [email protected].

WANNEER
8 september 2018 om 11u00 - 9 september 2018 om 19u00
WAAR
Manifiesta
Kapelstraat 76
Bredene-aan-zee 8450
Belgium
Google map en route

Kom je?


Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.