Skip to content

Word jij Geelkenner van het jaar 2023?

Word jij Geelkenner van het jaar 2023?

Wil jij graag de titel van Geelkenner van het jaar? Ben je gepassioneerd door alles wat met de stad Geel te maken heeft en wil je jouw kennis testen? Dan is deze ludieke kwis met 56 vragen echt iets voor jou! Of je nu een inwoner bent van Geel, een geschiedenisfanaat of gewoon geïnteresseerd bent in de stad, iedereen is welkom om deel te nemen.

De vragen in deze kwis zullen je uitdagen en je kennis over Geel op de proef stellen. Van historische feiten tot bekende bezienswaardigheden en lokale tradities, je zult alles ontdekken wat je moet weten om de titel van Geelkenner van het jaar te verdienen.

De kwis loopt nog tot 30 december 2023, dus je hebt ruim de tijd om alle vragen te beantwoorden en jezelf te bewijzen als de ultieme Geelkenner. Verzamel al je vrienden, familieleden en collega's en vorm een team om samen de uitdaging aan te gaan. Wie weet gaan jullie er wel vandoor met de felbegeerde titel!

Doe mee aan deze kwis en laat zien dat jij de ultieme Geelkenner bent. Schrijf je vandaag nog in en maak kans op de titel van Geelkenner van het jaar!

Inschrijven kan: 

  • Toeristische dienst markt (€5 cash)
  • Stadsarchief Werft (€5 Cash)
  • Of bij Karel.swolfs@telenet.be €5 storten op reknr. BE19 9734 3467 4212  VZW studio Gelensia